در این مطلب ما به اصول تهیه طرح توجیهی کاربردی در فست فود می پردازیم.
اگر شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که قبل از انجام هر کاری نیازمند تحقیق و بررسی هستید بهتر است تا پایان این مطلب با ما باشید.
شما در اولین مقاله از سری مقاله های مفید و کاربردی همه چیز درباره راه اندازی فست فود قرار دارید. بهتر است برای کسب اطلاعات بیشتر در این حوزه مطالب زیر را مطالعه نمایید.
طرح توجیهی کاربردی در فست فود
امروزه در شرایط بسیار متغیر اقتصادی در کشور عزیزمان ایران بدون مطالعه و بررسی نمی توان اقدام به سرمایه گذاری نمود، امروزه اکثر کسب و کارها دارای بازارهایی بسیار رقابتی هستند، لذا برای راه اندازی رستوران یا فست فود بهتر است ابتدا به ساکن طرح توجیهی آن تهیه گردد.
طرح توجیهی فست فود iranhfc
برای راه اندازی فست فود خود در طرح توجیهی خود باید اطلاعات دقیقی از تقاضا داشته باشید. کسانی که مکانهای پر تردد اقدام به راه اندازی فست فود می نمایند، از حجم مشتریان بالاتری نسبت به سایرین برخوردار هستند. حجم تقاضا متاثرر از موارد زیر است:
لوکیشن تاثیر بسیار مهمی در افزایش تقاضا برای غذاهای شما را دارد. شما در مکان های شلوغ مثل کنار دانشگاهها و مراکز خرید بزرگ با استقبال بیشتری از مشتریان روبرو خواهید شد.
با بزرگتر شدن فضای نشیمن فست فود یا رستوران امکان مراجعه مشتریان بیشتر خواهد گردید. شما در طرح توجیهی فست فود خود باید به اندازه مغازه به عنوان یک اهرم تاثیر گذار نگاه کنید.
استفاده از برند و نام تجاری می تواند باعث افزایش مشتریان شما گردد. شما می توانید حداقل به این مهم در طرح توجیهی فست فود خود فکر کنید ( برند فست فودهای زنجیره ای رونفیله می تواند گزینه مناسبی برای این انتخاب شما باشد)
اصولا فست فودهایی که بر بزرگتری دارند مشتریان بیشتری آنها را می بینند.
راه اندازی فست فود
برای راه اندازی هر فست فود و رستورانی شما نیازمند ماشین آلات مربوطه هستید، با توجه به خطوط تولید متفاوت شما می توانید تجهیزات متفاوت با قیمت های متفاوتی را نیز داشته باشید. در انتخاب مغازه دقت کنید که مغازه ای که قرار است فست فود یا رستوران شود مسیر انتقال دود و هوای گرم را به خارج دارد. یعنی کانال مناسب برای آن تعبیه شده است. دقت کنید که منطقه از لحاظ پست برق کمبود نداشته باشد. گاها برخی از مناطق امکان دادن کنتورهای سه فاز با آمپرهای بالا را ندارد.
بخش سوم
طرح توجیهی کاربردی در فست فود
شما برای اینکه بتوانید فست فود خود را راه اندازی کنید نیازمند منابع مالی می باشید. شاید بپرسید که ما در نوشتن طرح توجیهی فست فود به چه آیتم هایی باید توجه کنیم، که در مطلب زیر ما به موارد اصلی اشاره خواهیم نمود:
اگر شما از مغازه های استیجاری برای راه اندازی فست فود خود استفاده می نمایید باید هزینه رهن را در برآوردهای مالی خود در نظر بگیرید، از آنجا که فست فودها معمولا در سه ماه اول به سود دهی نمی رسند بهتر است شما سه ماه کرایه را نیز کنار بگذارید به طور مثال اگر رهن مغازه مورد نظر برای راه اندازی فست فود ۲۰۰ میلیون تومان و اجاره بهای ماهیانه آن بیست میلیون تومان می باشد، بهتر است شما ۲۶۰ میلیون تومان برای این مهم کنار بگذارید.
این بخش مبهم ترین بخش در نوشتن طرح توجیهی فست فود می باشد. زیرا هیچ آیتم و معیار مشخصی قبل از دیدن مغازه و طراحی سه بعدی برای آن وجود ندارد. ولی به طور معمول برای نمای بیرونی مبلغ سی میلیون تومان و برای دکوراسیون داخلی متری یک میلیون و دویست هزار تومان عدد منطقی می باشد.بنابراین برای مغازه صد متری شما باید صد و پنجاه میلیون تومان برای داشتن دکوراسیون درجه یک هزینه کنید.ولی اگر کیفیت مورد نظر شما پایین تر از استاندارد باشد شاید بتوانید با نصف این مبلغ نیز دکوراسیون را جمع کنید.
این بخش از منو و حجم سفارشات قابل کنترل است که می تواند از ۵۰ میلیون تا ۴۰۰ میلیون تومان متغیر باشد , ولی می توانید برای کسب اطلاعت دقیق تر در این حوزه این مطلب را بخوانید.
iranhfc
برای کسب اطلاعات بیشتر به مقالات همه چیز درباره راه اندازی فست فود در وب سایت گروه فوق تخصصی راه اندازی فست فود و کافی شاپ IRANHFC مراجعه نمایید.