در تمامی کشورهای پیشرفته جهان سهم واحدهای خدماتی بسیار بیشتر از سهم واحدهای صنعتی وکشاورزی می باشد.به طور مثال در کشور آلمان که یکی از کشورهای صنعتی است ۶۵% از مشاغل در واحدهای خدماتی ایجاد شده ،ودر کشور آمریکا این درصد به بالای ۷۰% می رسد.نکته جالب توجه در مورد کشورمان ایران این است که همانند کشورهای صنعتی جهان اکثر مشاغل ایجاد شده وسرمایه گذاری های صورت گرفته در واحدهای خدماتی می باشد.با توجه به این ویژگی و تحلیل بازار ،حرکت در جهت سییستم های خدماتی اصلی اجتناب ناپذیر می باشد.با ورود به این بازار و ایجاد سرمایه گذاری مناسب و اتخاذ استراتژی کارآمد می توان صاحب یک کسب وپیشه همسو با جریان جهانی شد.
با توجه به اینکه سرمایه گذاری در هر بخشی نیازمند یک مدیریت مالی صحیح می باشد.در اینجا سعی بر آن است که تا حدی این اصول تشریح و اهمیت آنها پر رنگ گردد.
برای یک سرمایه گذاری موفق ابتدا به ساکن باید درک درستی از اهداف خودمان (سازمان،شرکا) داشته باشیم، هر چند این بحث بیشتر در استراتژی مطرح می گردد ولی بررسی جزئی آن در این مقوله بی لطف نمی باشد.شاید هدف صاحبان سرمایه افزایش سهم بازار،نفوذ به بازار،بقا در بازار،ایجاد اشتغال و… باشد که هر کدام از این اهداف تاثیر مستقیمی بر مدیریت مالی چه در مرحله راه اندازی یا ادامه فعالیت ها خواهد داشت.البته در نهایت هدف هر مجموعه ای انتفاعی کسب سود بیشتر است ،اما برای رسیدن به این سود هزینه های باید انجام گردد از جمله هزینه هایی برای دارایی های ثابت همچون تجهیزات،تبلیغات و …که نیازمند یک مدیریت مالی حساب شده می باشد.
برای شروع راه اندازی فست فود یا کافی شاپ از نظر مالی مراحل زیر طی می گردد:
قطعا موفقیت در همسو بودن با جریان صحیح بازار است:
باعث همگامی این کسب و کار خوش درآمد با زمان باشد. قطعا با داشتن مشاوران با تجربه، نرخ هزینه های تکراری ،دوباره کاری،هزینه های بی مورد و رویه های نا صحیح به طور چشم گیری پایین خواهد آمد. iranhfc (گروه راه اندازی فست فود و کافی شاپ) راه انداز پزوژه های موفق فست فود در سرتاسر کشور